fredag 31 augusti 2012

Presentera dig muntligt

Nästa vecka ska vi börja med muntliga presentationer. Alla ska få stå framför gruppen och berätta om sig själv. Kanske vill någon börja redan på måndag. Du berättar i så fall om dig själv ungefär så som du har skrivit i din långa presentation.

3 kommentarer:

  1. Ibland tappar man sin motivitionen när man förstår att alla de dagarna som man läst är förlurad när vet att ingem reglar som med sig.När vet att shelvin skolan BARA en plats för att komonen samlar invandrare inte en plats för utvecklas ... en stor problem och en allmänt problem att här i den här skolan finns ingen regler som man vet vilken person som passar för vilkett kurs och vilka elever har rätt att studerar och vilka elever som måste obligatorisk studerar och de vill inte.. och ingen regel som finns att man vet hur man bedömma att elever kan köra till vidare ...inga reglar att hur mycket elev har rätt att läsa.... en lärare godkänna med några elever och en annan lärare godkänna inte ..så vargör läraren måste bestämma och alla lärarerna har olika smak... och några från början de bestämma att läsa D nivå och de vill inte och vill läsa från B nivå .. varför en elev som i D nivå vill läsa B nivå och en B nivå vill läsa D ...????
    Vi har läst om skolverket reglar den här veckan.Vi har läst om olika nivåer om en elev som läser grundskolan har en visst tid att måste blir klar och efter den här terminen gör test med alla elever studerar på samma nivå i hela Sverige... och kör till vidare

    SvaraRadera
  2. Hej Matt! Vad tråkigt att du känner så. Jag förstår att det kan kännas jobbigt att inte förstå hur systemet fungerar och jag håller med dig att det inte är så tydligt. Jag ska försöka förklara på måndag. Att bedöma elevers språk är aldrig lätt. Det kommer alltid vara så att olika människor gör olika bedömningar även om vi försöker att bedöma lika. Jag förstår att man kan tappa motivation ibland och då tappar man fart, förlorar tid. Men jag tycker att du utvecklas och jag kan inte förstå hur du tänker när du skriver att alla dagar är förlorade. Mitt mål är att inspirera och stötta er så mycket jag kan. Jag hoppas du får tillbaka din motivation och fortsätter att kämpa.

    SvaraRadera