tisdag 9 april 2013

Svenska till varje pris

Förra veckan började en TV serie som handlar om SFI elever som ska lära sig svenska på åtta veckor. Programmet sänds på onsdagar kl.20.30 på kanal 2.

Här kan du se första delen. 

Andra delen

Tredje delen

Just nu har även Utbildningsradio en webbplats för SFI elever där du kan lära dig svenska. Du kan läsa, lyssna, skriva och du får många råd. Det finns många korta filmklipp som man kan titta på. Gå in och se vad du tycker. Du kan även registrera dig så att du spara dina uppgifter som du gör. Jag kan visa er mer på fredag.

8 kommentarer:

 1. hej,
  tack för att jag fick vara med på er datalektion. Jag tycker, att den här bloggen är ett mycket bra verktyg för er. Den ger många möjligheter för er att välja olika uppgifter och samtidigt hålla ihop studierna. Lycka till i fortsättningen.
  Hälsningar
  Leena, biträdande rektor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du var med Leena, tycker jag. Välkommen igen både i klassen eller här på bloggen.

   Radera
 2. Jag tror att detta tv-program kan vara intressant för er. Om ni vill så kan vi även titta tillsammans och prata om programmet.

  SvaraRadera
 3. Jag tror att det var bra här tv program.De var att roliga som prata svenska.

  SvaraRadera
 4. jag tror att det program jättebra för att de prata mycketbra om man mäste lära sig svenska.Eftersom det är nyckel till gå in men inte kan integå in .Jag föstor programet jätte lät.MILIA

  SvaraRadera
 5. Jag tror att detta program var spännande .De vill lära svensk spåket.Där för varj dörr vill öppna
  .

  Behover vi en nykel.Svensk språket är nykelen för man måste kämpa att lära till skaffa jobbet här

  ISverige.De försoker att lära sig svensk spåket.


  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det bra tittar på Svenska som varje pris därför att det jätte spänande de vill lära sig svenska och de mycket kämpa.De vill jobba i Sverije. Latinka

  SvaraRadera
 7. Det är kul och intressant att titta den här tv program.Jag vet att det finns olika sätt att man lära sig en språk nu.

  SvaraRadera