fredag 28 september 2012

Kulturnatten

Jag glömde idag att göra reklam för Kulturnatten. På lördag, både under dagen och hela kvällen, finns det mycket musik, teater, konst...för alla åldrar i Norrköping. Jag hoppas att ni tar chansen och går ut på stan för att upptäcka all kultur som visas denna dag. Du hittar program på Norrköpings kommuns hemsida. Du kan ladda ner programmet  lite längre ner på sidan. Men du kan också bara gå runt på stan och njuta av alla människor och alla aktiviteter. De flesta aktiviteterna är dessutom gratis. Hoppas vi ses på stan! Ha en trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Tack för rekomendation .

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för rekomendation .

  SvaraRadera
 3. Hoppas du hittade något kul!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hittade något kul!

  SvaraRadera
 5. Nu jag har kommit fram til resultaet att jag inte så bra på muntlig redovisning ..eftersom alla fina meningar kommer nu på mitt huvud...
  Tänkte att säga någon meningar som jag har missat eller glömde jag..
  Först och främst skulle jag tackar vår underbara och bästa läraren ((Karin)) och hennes engagemang för att hon utvecklade oss ....
  Och vi står förtjänst till henne.....
  Karin är orsaken för vår motivation .
  Tack Karin för allting

  SvaraRadera
 6. Matt, jag håller inte med dig. Du var så entusiastisk när du berättade om ditt yrke och din praktik. Det var roligt och intressant!! Men jag förstår att du och andra ibland kan känna sig frustrerade när ni efteråt kommer på andra saker som du ville säga. Men det är normalt. Ju mer ni pratar ju bättre blir det.
  Tack för alla fina komplimanger (=bra saker som du skrev)! Ni är så intresserade och då är det lätt att vara engagerad. Hoppas du och alla ni andra får bra praktikdagar.
  /Karin

  SvaraRadera